Schall Holberg om Løkkes burka-udvalg: "Nu må bunden være nået"

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har besluttet, at der nu skal nedsættes et udvalg, som kan se på mulighederne for at begrænse muslimske kvinders...

Slettet Bruger,

21/08/2009

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har besluttet, at der nu skal nedsættes et udvalg, som kan se på mulighederne for at begrænse muslimske kvinders brug af burka, men det udløser kun hovedrysten hos folketingsmedlem Britta Schall Holberg fra Løkkes eget parti, Venstre.

"Nu må bunden være nået," skriver i en mail til Ritzaus Bureau og fortsætter:

"Mens hundredvis af mennesker bliver arbejdsløse. Mens mange landbrugsbedrifter og andre virksomheder i den grad er på knæene og fra dag til dag søger at overleve. Mens de unge ikke kan få praktikplads og alt for få får en uddannelse. Mens regeringen tager tilløb til en finanslov, der for første gang udviser et underskud, næsten af den størrelse, der fik Anker Jørgensens regering til at kollapse i 82, nedsætter regeringen en 'burkakommission'."

Britta Schall Holberg mener, burkaudvalget dækker over en værdidebat, der er kørt af sporet.

"Kommissionen er altså ren luft, der skal sløre, at vi nu igen skal opleve, at mennesker, der er anderledes end flertallet, skal jagtes i skolen og i det offentlige rum for at please galluptallene. Er det virkelig den værdidebat, vi synes, borgerne fortjener?" skriver hun til Ritzau.

[email protected]

Kilde: