Saxo Bank bakker stadig op om Ny Alliance

Ny Alliances vigtigste sponsor, Saxo Bank der gav partiet en million kroner op til sidste valg, er stadig positivt stemt overfor partiet

Slettet Bruger,

24/06/2008

Ny Alliances vigtigste sponsor, Saxo Bank der gav partiet en million kroner op til sidste valg, er stadig positivt stemt overfor partiet. Måske endda mere end nogensinde efter udsmidningen af Jørgen Poulsen fra partiets folketingruppe.

"Det er rart at se, at partiet er ved at lægge en klar liberal linie. I det omfang at Jørgen Poulsen ikke har bakket op om den, er det en nødvendig beslutning og tegn på godt lederskab at samle tropperne på den måde," siger adm. direktør Lars Seier Christensen fra Saxo Bank ifølge avisen.dk.

Han roser især Anders Samuelsen for at have givet Ny Alliance en mere tydelig liberal profil i spørgsmål om en skattereform, og efter at Samuelsen har meddelt, at Ny Alliance siger nej til euroen. Og Saxo Bank-direktøren udelukker overhovedet ikke, at der også vil være penge fra banken til Ny Alliance i næste valgkamp.

"Det kan bestemt godt tænkes, at vi vil støtte dem fremover. Man skal bestemt ikke undervurdere partiets mulighed for et stærkt come-back. Der er et segment, der vil have et liberalt parti. Jeg tror at, de er i Folketinget og har indflydelse efter næste valg," siger Lars Seier Christensen ifølge avisen.dk.

[email protected]

Kilde: