Sander har givet undskyldning for gramseri til Antorini

Når socialdemokraten Christine Antorini i går var helt tavs om videnskabsminister Helge Sanders beføling af hendes bagdel under et møde for et par ...

Slettet Bruger,

12/11/2008

Når socialdemokraten Christine Antorini i går var helt tavs om videnskabsminister Helge Sanders beføling af hendes bagdel under et møde for et par uger siden, så skyldes det ikke, at hun ikke kan bekræfte historien, som ifølge Ekstra Bladet har mindst to øjenvidner. Baggrunden er, at hun simpelthen har fået en undskyldning af Helge Sander, og at det for hende er nok.

Episoden blev nemlig drøftet på et gruppemøde hos Socialdemokraterne for en uge siden, og her blev der lovet fuld opbakning til Christine Antorini, hvis hun ville gå i offentligt ud med sagen, skriver Ekstra Bladet i dag.

Imidlertid valgte Christine Antorini at tage sagen i egen hånd. Hun konfronterede selv videnskabsministeren med episoden og så undskyldningen.

Helge Sander har selv udtalt om denne undskyldning:

"Da Antorini kommer og siger de her ting til mig - at jeg har været upassende - så svarer jeg, at jeg da godt kan sige undskyld, men at det er en tom undskyldning, for jeg kan ikke huske det."

[email protected]

Kilde: