Samuelsen: Simon Emil skal stå for værdipolitikken

Med Simon Emil Ammitzbølls indmeldelse i Liberal Alliance, har partiets folketingsgruppe nu igen fået en profil, der kan profilere det i den såkald...

Slettet Bruger,

16/06/2009

Med Simon Emil Ammitzbølls indmeldelse i Liberal Alliance, har partiets folketingsgruppe nu igen fået en profil, der kan profilere det i den såkaldte "værdipolitik", lyder det fra Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen.

"Vi bliver nu et parti med en meget bredere profil. Villum Christensens dagsorden på erhvervs- og uddannelsesområdet og min dagsorden på velfærdsreformer bliver nu suppleret med en stærk værdipolitisk dagsorden," sagde Samuelsen ifølge Ritzaus Bureau på formiddagens pressemøde i Liberal Alliance.

Tidligere var det Naser Khader, der stod for den del af politikken, men han forlod som bekendt partiet, og nu har Simon Emil Ammitzbøll allerede slået kursen fast:

"Jeg fortsætter med den linje, der hedder, at herboende indvandrere hverken skal være ofre eller skurke, men betragtes som medmennesker - som nogen, der skal behandles som dig og mig," sagde han i formiddags.

Samtidig satte han også ord på Liberal Alliances socialpolitik.

"Jeg kan ikke klare at høre om, at folk ikke bliver behandlet ordentligt af staten og samfundet, fordi man vil gøre det godt for de fleste, men har glemt de sidste. Vi er ikke liberale i den forstand, at fanden tager de sidste. Vi er liberale i den forstand, at vi vil sætte folk i stand til at klare sig selv," sagde Simon Emil Ammitzbøll ifølge Ritzau.

[email protected]

Kilde: