Søren Pind: "Kvinder kan aldrig få det godt nok"

I en ny programserie på DR2 med titlen "Hjælp, min kone er skidesur" tager flere kendte mænd bladet fra munden og fortæller deres kønsfæller, hvor ...

Slettet Bruger,

28/10/2009

I en ny programserie på DR2 med titlen "Hjælp, min kone er skidesur" tager flere kendte mænd bladet fra munden og fortæller deres kønsfæller, hvor skabet skal stå i parforholdet. En af dem er Venstre-politikeren Søren Pind, skriver Ritzaus Bureau.

"Manden er nødt til at tilbageerobre retten til at gøre, som han synes, det skal gøres. Problemet er, at kvinder aldrig kan få det godt nok," siger Søren Pind i programmet ifølge Ritzau.

ifølge Søren Pind er magtfordelingen skæv hjemme i de danske stuer. Kvinderne giver simpelthen ikke nok plads.

"Den gode side af det er, at en stor del af volden er forsvundet i forhold til for 15 år siden. Det er blevet uacceptabelt i vores samfund. Til gengæld har det skabt en helt ny magtfordeling. I dag kan mændene ikke standse ting, ved at stikke en flad," siger Søren Pind.

Blandt de andre medvirkende i programserien finder man foredragsholderen og modekommentatoren Mads "Blærerøv" Christensen, erhvervsmanden Asger Aamund og filminstruktøren Søren Fauli. Første afsnit sendes på torsdag klokken 22.00.

[email protected]

Kilde: