S: Vi vil ikke fjerne konkurrencefordel for mobilselskab

Mobilselskabets M1's indvending mod en forestående regulering af mobilmarkedets telegebyrer holder ikke, mener Socialdemokraternes forbrugerordføre...

Slettet Bruger,

03/09/2009

Mobilselskabets M1's indvending mod en forestående regulering af mobilmarkedets telegebyrer holder ikke, mener Socialdemokraternes forbrugerordfører, Benny Engelbrecht.

M1-direktør Mads Peter Veiby siger i dag til 180Grader, at M1 netop lever af at tilbyde gebyrfri ydelser modsat de store selskaber, og han ser derfor nødig, at gebyrerne bliver reguleret væk. I stedet kan kunderne jo blot skifte til M1, hvis de er utilfredse.

"Men hvis andre selskaber tvinges til at fjerne uigennemskuelige gebyrer, må de lægge omkostningerne over på de priser, de skilter med. Dermed vil M1 få en forbedret konkurrencesituation," indvender Benny Engelbrecht i en mail til 180Grader.

Mads Peter Veiby kan godt forstå det argument, men han er alligevel imod reguleringen.

"Vi oplever bare i disse tider stor kundetilstrømning p.g.a. uigennemsigtige gebyrer hos konkurrenterne. Så for M1 er det er fordel, som det er nu. Netop også derfor ligger vi og andre små selskaber med så stor en kundetilfredshed på bla. www.trustpilot.dk," skriver han til 180Grader.

[email protected]

Kilde: