SFs Kamal Qureshi anmeldt for bedrageri

Kamal Qureshi, der sidder i Folketinget for SF, er blevet anmeldt til politiet for bedrageri

Slettet Bruger,

07/02/2008

Kamal Qureshi, der sidder i Folketinget for SF, er blevet anmeldt til politiet for bedrageri. Ejeren af Kamals lejede herskabslejlighed i Fiolstræde i København, Oliver Bahner, står bag anmeldelsen, skriver Ekstra Bladet.

Qureshi har udlejet værelser i den 202 kvadratmeter store toetagers lejlighed og har i den forbindelse udgivet sig som "Oliver" over for potentielle lejere. Oliver Bahner blev først opmærksom på sagen, da en af Qureshis tidligere lejere anmeldte Bahner til Huslejenævnet i den tro, at det var ham, hun lejede sit værelse af.

"Kamals fremfærd er usædvanligt grov," siger Bahner til Ekstra Bladet.

"Det er mig"
SF-politikeren har i alle emails til lejere underskrevet sig som "Oliver", og har angiveligt også benyttet sig af Bahners efternavn, når han viste lejligheden frem.

"Vi ankom til lejligheden, hvor jeg spørger ham: 'Er du Oliver Bahner?' Og han siger: 'Det er mig og det er min lejlighed. Jeg ejer den,'" siger Andrej Krume, direktør i rejsebureauet Kompas, til TV2 Nyhederne.

Beskyttet adresse
Qureshi beklager sagen:

"Det er en fejl fra min side. Jeg har ikke villet udgive mig for at være udlejeren. Jeg har kun skrevet 'Oliver', fordi jeg gerne ville være lidt anonym i forhold til dem, der blot viser interesse for lejligheden, men som ikke ender som lejere. Husk på, at jeg har været udsat for chikane og har beskyttet adresse," siger Qureshi til Ekstra Bladet.

"Jeg burde have brugt et andet navn. Jeg kan godt se det fra Olivers side, siger Kamal," der dog betragter politianmeldelsen som "ren chikane".

[email protected]

Kilde: