SF advarer de autonome: Hvis I bruger vold, vil de andre ikke give jer et hus

En af de varmeste fortalere for et nyt klubhus til de autonome, Frank Hedegaard fra SF, advarer nu de autonome om, at ikke alle er så eftergivende ...

Slettet Bruger,

24/03/2008

En af de varmeste fortalere for et nyt klubhus til de autonome, Frank Hedegaard fra SF, advarer nu de autonome om, at ikke alle er så eftergivende for deres brug af vold og hærværk som pressionsmiddel, som han selv er.

Den 3. april vil de autonome belejre Københavns Rådhus, og ikke flytte sig før Borgerrepræsentationen giver dem et nyt hus. Til aktionen har de købt hundrevis af gasmasker, bygget kæmpeskjolde og afholdt seminar om demonstrationsteknik, og politiet har sagt, at de vil arrestere alle, der er maskeret, beretter dr.dk.

"De skal være utrolig varsomme med deres happenings, for jeg ved fra tidligere, at hvis der sker det mindste omkring vold og politi, så bliver de andre partier uvillige til at finde en løsning, og det er det, vi ikke må risikere," advarer Frank Hedegaard i følge dr.dk.

Frank Hedegaard tror, at nogle partier ligefrem vil spekulere i optøjer.

"Der er nogle der står og lurepasser med at ville give udtryk for det ene eller det andet, og derfor kan der godt være nogen, der kunne spekulere i vold," siger Hedegaard.

[email protected]

Kilde: