SF: Kamal har brug for ro

De sager, som den seneste tid har belastet SF's folketingsmedlem Kamal Qureshi, er så alvorlige, at han nu har mistet sine ordførerskaber

Slettet Bruger,

19/02/2008

De sager, som den seneste tid har belastet SF's folketingsmedlem Kamal Qureshi, er så alvorlige, at han nu har mistet sine ordførerskaber. Det meddelte SF-gruppeformand Ole Sohn i går efter et møde med hovedpersonen.

"Vi har haft en længere samtale om de mange sager, der har været fremme i pressen i den seneste uges tid. Vi synes faktisk, at nogle af dem er meget alvorlige, og det gør Kamal også," sagde Ole Sohn til politiken.dk:

"Derfor er vi blevet enige om, at han skal få lidt ro omkring sin person og få tid til at få styr på de mange sager, der er omkring ham. På den baggrund er vi enige om, at han holder en pause fra sine ordførerskaber og koncentrerer sig om at få løst de forhold, der har været fremme i pressen."

Kamal Qureshi har ifølge en mulig lejer af hans lejlighed udgivet sig for at være en anden, nemlig Qureshis egen udlejer ved navn Oliver Bahner. Desuden er det i Ekstra Bladet kommet frem, at han under sit medicinstudium stjal en afleveret eksamensopgave fra nogle medstuderende og afleverede den i eget navn. På den måde kunne Kamal Qureshi bestå eksamen, mens hans medstuderende ville fremstå som om, de ikke havde afleveret. Nummeret blev imidlertid opdaget, og Qureshi måtte gå hele semesteret om.

Kamal Qureshi har ikke ønsket at udtale sig om de fratagne ordførerskaber.

[email protected]

Kilde: