SF-rådmand ordinerer arbejdsglæde mod kommunalt sygefravær

SF's sundheds- og omsorgsrådmand i Århus, Dorthe Laustsen, tror tilsyneladende ikke meget på, at det er sygdom, der er årsag til, at de kommunalt a...

Slettet Bruger,

02/09/2008

SF's sundheds- og omsorgsrådmand i Århus, Dorthe Laustsen, tror tilsyneladende ikke meget på, at det er sygdom, der er årsag til, at de kommunalt ansatte i Århus har et meget højt sygefravær sammenlignet med andre kommuner. I hvert fald er det ikke penicillin, men derimod "arbejdsglæde" hun vil udskrive recept på til de fraværende medarbejdere, skriver Ritzaus Bureau.

"Vi har meget brug for at forbedre arbejdsglæden blandt frontmedarbejderne. Og de nuværende tiltag er små og batter slet ikke. Jeg vil derfor tage fat i partierne bag det gældende budgetforlig, så vi kan få gang i arbejdsglædereformen og få lavet en offensiv handlingsplan for arbejdsglæde, som vi var blevet lovet i første halvdel af 2008," siger Dorthe Laustsen ifølge Ritzau.

Som en del af arbejdsglædereformen vil SF-rådmanden bl.a. sætte stop for flere omstruktureringer og stop for yderligere anvendelse af mål- og rammestyring i Århus Kommune i en toårig periode.

[email protected]

Kilde: