SF-bagland foretrækker R-politik

De Radikales skattepolitik er mere populær hos SF end SF's egen skatteplan, viser en rundspørge foretaget blandt SF's lokalformænd af Berlingske T...

Slettet Bruger,

12/09/2009

De Radikales skattepolitik er mere populær hos SF end SF's egen skatteplan, viser en rundspørge foretaget blandt SF's lokalformænd af Berlingske Tidende.

Hele 78 pct. af SF-lokalformændene går eksempelvis ind for de Radikales forslag om højere benzinafgifter. Også på områder som skattestop og den internationale klimaindsats hælder SF-lokalformændene til de Radikales politik frem for SF's egen.

SF's gruppeformand, Ole Sohn, afviser, at SF er gået for langt væk fra deres kerneværdier, og fremhæver S-SF's skatteplans forslag om at sænke prisen på busbilletter som en håndgribelig SF-mærkesag.

"Vi har skabt en helt ny politik, og vi har aldrig fået så meget SF-politik igennem som ved de fælles aftaler, vi laver med Socialdemokraterne. Vi sænker prisen på en busbillet til en tier. Det er et gammelt SF-krav, og det er vi tæt på at realisere," siger Ole Sohn til Berlingske Tidende, og understreger, at han er "pavestolt" af udspillet og mener, at det bringer glæde "langt ind i den folkesocialistiske sjæl".

[email protected]

Kilde: