S-borgmester: Falck er værre end terrorister

Falcks koncernchef er overrasket over Roskilde Kommunes borgmester, Poul Lindor Nielsen (S), der i en tale har kaldt den private redningstjeneste f...

Slettet Bruger,

02/01/2008

Falcks koncernchef er overrasket over Roskilde Kommunes borgmester, Poul Lindor Nielsen (S), der i en tale har kaldt den private redningstjeneste for værre end terrorister. Det skriver Dagbladet Roskilde.

"Forskellen på en monopolindehaver og en terrorist er, at man kan forhandle med en terrorist," sagde Poul Lindor Nielsen under den officielle nytårsparole ved Roskilde Brandvæsen, hvor borgmesteren skulle beskrive det danske ambulancemarked, der domineres af Falck.

Beskyldningerne mod Falck kommer forud for, at Region Sjælland skal have ambulancetjenesten i udbud. Her ventes både Falck og det kommunale Roskilde Brandvæsen, som borgmes­teren er øverste chef for, at være blandt tilbudsafgiverne.

Upassende sammenligning
Hos Falck undrer koncernchef Allan Søgaard Larsen siger over det skarpe udfald i en officiel tale fra borgmesteren.

"Dels lever vi ikke i en tid, hvor der bør spøges med terrorisme, og dels finder jeg det upassende på den måde at sværte Falck til her umiddelbart forud for udbudsrunden i Region Sjælland, hvor også Roskilde Brandvæsen ventes at være med. Jeg synes, det siger mere om borgmes­teren, end det siger om Falck," siger Allan Søgaard Larsen til Dagbladet Roskilde.

[email protected]

Kilde: