Romney vinder Wyoming

I et forsøg på at tiltrække sig mere opmærksom har republikanerne i Wyoming skubbet deres valg af delegerede til partikonventet frem, så det finder...

Slettet Bruger,

06/01/2008

I et forsøg på at tiltrække sig mere opmærksom har republikanerne i Wyoming skubbet deres valg af delegerede til partikonventet frem, så det finder sted umiddelbart efter Iowa's. Meget held har de nu ikke haft med foretagendet, de har fået halveret deres antal af delegerede som straf for at bryde normerne, og ingen kandidater har fundet umagen værd at besøge staten siden begyndelsen af december.

Men i går gik statens republikanere til caucus og valgte Mitt Romney som deres foretrukne kandidat.

"Dagens resultat er bevis på, at amerikanerne vil have forandring, og at vores budskab om at styrke USA gennem at styrke vores økonomi, vores militær og vores familier, giver genklang hos vores vælgere," lød det fra Romney i en pressemeddelelse.

Resultatet fra Wyoming giver Romney otte delegerede, hvilket bringer hans samlede antal op på 20, 3 flere end vinderen fra Iowa Mike Huckabee. Skuespiller og tidligere senator Fred Thompson blev nummer to i Wyoming og fordoblede dermed sine delegerede fra tre til seks.

Rudy Giuliani, Mike Huckabee, John McCain og Ron Paul fik alle 0 procent opbakning i Wyoming.

[email protected]

Kilde: