Ritt udvandrer fra show med Dot

Flere socialdemokrater med Ritt Bjerregaard i spidsen forlod torsdag aften lokalet, da Bakken-sangerinden Dot Wessmann, bedst kendt for sit forhold...

Slettet Bruger,

05/09/2009

Flere socialdemokrater med Ritt Bjerregaard i spidsen forlod torsdag aften lokalet, da Bakken-sangerinden Dot Wessmann, bedst kendt for sit forhold til DF's Morten Messerschmidt, skulle optræde ved den årlige budgetmiddag på Københavns Rådhus. Det skriver B.T.

BR-medlem Lars Aslan Rasmussen fortæller til avisen, at udvandringen skete i protest mod, at kommunen bruger penge på en "dybt skandaliseret person". Overborgmester Ritt Bjerregaard nøjes med at konstatere, at hun ikke brød sig om showet.

"Vi var nogle stykker, der havde svært ved at tale sammen under underholdningen, og derfor gik vi udenfor. Jeg synes bestemt, at Bakken-sangerinderne er bedst ude på Bakken," siger Ritt Bjerregaard til B.T.

Venstres kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev er ikke imponeret over socialdemokraternes etikette.

"Jeg er rystet over, at Ritt Bjerregaard opfører sig på den her måde til et arrangement, hvor vi i virkeligheden begge to er værtinder. Det undrer mig, at man som byens overborgmester har brug for at lave en sådan manifestation," siger Allerslev til B.T.

[email protected]

Kilde: