Rapper med kommunal støtte om at skyde Messerschmidt

"Jeg hader min kontaktperson han forstår ikke at Salman er en stor kanon jeg har en enkelt patron for Messerschmidt for han ...

Slettet Bruger,

10/07/2009

"Jeg hader min kontaktperson
han forstår ikke at Salman er en stor kanon
jeg har en enkelt patron
for Messerschmidt
for han snakker masser shit
han sku kom og sut min pik"

Sådan rapper 11-årige Salman Aqbi ifølge Lokalavisen Århus, når han går på den kommunalt støttede rapskole "8210 Rap Dance Center" her i sommerferien.

"Dybest set handler det om, at et fornuftigt fritidstilbud er bedre at komme i end at fise rundt og lave ballade, og hvis de unge oplever, at der er noget, de er gode til, kan det smitte af på skole og job," fortæller sekretariatschef Jens Møller fra Det Boligsociale Fællessekretariat i Århus til Sappho.dk.

Den voldsomme tekst om at reservere en patron til Dansk Folkepartis EU-parlamentsmedlem, Morten Messerschmidt, håber Jens Møller, at de voksne har talt med Salman om.

"Vi vil ikke censurere de unges rap, og jeg vil ikke forholde mig til enkelte tekster. De unge må udtrykke sig med de tanker, de har. Det gode ved, at der kommer sådan noget her frem, er, at de unges holdninger bliver synlige, og at man kan arbejde med de unges holdninger. Jeg håber, at rapskolens lærer og eleven har haft en rigtig god snak om teksten," siger Jens Møller.

Det er rapperen Carthage Beck McGosh har hjulpet 11-årige Salman Aqbi med at skrive teksten om Messerschmidt.

"Alt det vi ikke må sige i en rap, gør vi her. Man skal fange ironien og humoren i sangen," har Carthage Beck McGosh forklaret til Lokalavisen Århus.

Klik her for at læse mere på Sappho.dk

[email protected]

Kilde: