Røver: Vi ville ikke gøre nogen noget ondt

Slettet Bruger,

25/06/2007

En af de tre udenlandske mænd, som er tiltalt for det voldelige og traumatiske røveri, der blev enden på karrieren som butiksindehaver for den engelske urmager Michael Woollhead, forsøger nu at overbevise om sin uskyld. "Vi ville ikke gøre nogen noget ondt," har han netop udtalt i den endnu igangværende retssag mellem røverne og Woollhead. Woollhead er anklaget for selvtægt efter at have skudt mod røverne.

Den anklagede røver kan tilsyneladende ikke se, hvorfor det skal kategoriseres som røveri at storme en forretning og true personalet med attrappistoler og højlydte trusler. For det var jo bare plasticpistoler, og så havde de altså ingen slette intentioner, understreger den tiltalte.

"Vi tænkte, at sådan en butik måtte have en forsikring, for vi ville ikke gøre nogen noget ondt," sagde den ene af de tiltalte røvere, Marco Brancovic i retssalen her til formiddag. De vidste jo ikke, at Michael Woollhead havde været udsat for så mange røverier mod sin butik i indre København tidligere, at ingen længere ville forsikre ham.

180grader.dk opdaterer løbende fra sagen mellem urmageren Michael Woollhead og to af de tre røvere, som efterfølgende blev pågrebet af politiet. Følg livereportagen fra retssagen.


hsh

Kilde: