Politikersko i sofaen vil skade karrieren, mener Gudrun Laub

Slettet Bruger,

01/08/2007

Af Ole Birk Olesen

Selvom tidligere V-folketingsmedlem Gudrun Laub, der har besværet sig over sin partifælle Sophie Løhdes sko i en sofa på Christiansborg, tror, at Løhde har lært en lektie, så opfatter hun ikke rigtigt, at der er faldet en undskyldning.

"Hun prøver at vippe den af, og så prøver hun at vippe det over på mig, og det kan hun gøre, som hun vil," siger Gudrun Laub til 180Grader.dk.

By- og regionsrådspolitiker Sophie Løhde har ikke villet undskylde, at hun på et billede i Jyllands-Posten har sine sko oppe i en sofa, hun har alene undskyldt, at hun "kom til at gå i nogen større sko end Gudrun Laub den dag". Og det kan komme til at koste, vurderer hendes kritiker.

"Det ærgrer mig altid, når jeg ser unge begavede kvinder gå baglæns i et karriereforløb, og jeg mener, at de med det her stunt træder et skridt baglæns," siger Gudrun Laub til 180Grader.dk.

Det mener du ligefrem?
"Ja, fordi de ikke kommer med reelle politiske budskaber, de kommer kun med et budskab om, at de er på tværs af partitoppen," siger Gudrun Laub med henvisning til, at den med billedet følgende artikel handler om, at Sophie Løhde og andre unge Venstre-folk vil åbne mere op for udenlandsk arbejdskraft, end regeringen vil.

Så det er deres synspunkter, som skader hendes karriere, ikke at hun har sko i sofaen?
"Hvis de vil igennem til folk, så skal de jo ikke gøre noget, som irriterer. Og der var jo faktisk en mere, der havde skrevet et læserbrev til Jyllands-Posten om det uopdragne i at gå med sko i sofaen. Og efter almindelige avisregler, så siger man, at hvis to med det samme rykker ud med et læserbrev om det samme, så er er der rigtig mange, der mener det," skønner Gudrun Laub.

[email protected]

Kilde: