Politikere kræver ligestilling i swingerklubber

Landets swingerklubber har problemer med at tiltrække lige så mange kvinder til deres udskejelser som mænd, og derfor har de sat entreprisen ned fo...

Slettet Bruger,

14/09/2009

Landets swingerklubber har problemer med at tiltrække lige så mange kvinder til deres udskejelser som mænd, og derfor har de sat entreprisen ned for kvinderne. Det skal de imidlertid ikke have lov til, lyder det nu fra Folketingets ligestillingsordførere ifølge Avisen.dk.

"Man må ikke diskriminere mænd og kvinder på den måde. Vi må sørge for, at loven bliver håndhævet og sætte fokus på det. Opfordre folk til at sige fra og kræve at blive behandlet lige," siger Socialdemokraternes ligestillingsordfører, Julie Rademacher.

Dansk Folkepartis ligestillingsordfører, Marlene Harpsøe, bakker op, selvom hun ikke mener, at betaling til swingerklubber er det største ligestillingsproblem i Danmark.

Venstres ligestillingsordfører, Ellen Trane Nørby, forsikrer overfor DR, at hun vil have loven kigget efter, så der kan laves skrappere sanktioner mod de kønsdiskriminerende swingerklubber.

[email protected]

Kilde: