Politiker ydmyget af lille pige

At blive retorisk udmanøvreret af en stålsat borger med kritiske spørgsmål er ikke nogen politikers ønskedrøm

Slettet Bruger,

04/05/2008

At blive retorisk udmanøvreret af en stålsat borger med kritiske spørgsmål er ikke nogen politikers ønskedrøm. Men når banemanden er en 13-årig pige, er det direkte pinligt. Det måtte Monica Conyers, demokratisk byrådsmedlem i byen Detroit sande, da hun forleden havde besøg af en gruppe elever fra en lokal folkeskole.

Nogle dage forinden havde Conyers gjort sig bemærket, da hun startede et skænderi under et byrådsmøde. Formanden havde gentagende gange bedt Conyers om at lade være med at afbryde, hvilket irriterede hende så meget, at hun skældte ham ud og kaldte ham for "Shrek", der er navnet på den populære tegnefilms-trold.

Den bemærkning måtte hun høre for, da en af eleverne, Kierra Bell fra ottende klasse, fik lejlighed til at stille spørgsmål til byrådsmedlemmet.

"Vi skal forestilles at se op til dig. Vi ser dig i fjernsynet og ser én voksen kalde en anden voksen 'Shrek'. Det er noget, et barn i anden klasse kunne finde på," sagde den 13-årige pige.

Conyers forsøgte at affærdige kritikken ved at spørge, om Bell aldrig selv havde sagt noget upassende. Bell svarede ved at minde den folkevalgte politiker om, at hun var voksen, ikke en pige i ottende klasse.

[email protected]

Se Monica Conyers blive ydmyget af en 13-årig pige.Kilde: