Politiken kan ikke finde molotov-Bent

Slettet Bruger,

12/10/2007

"... lokalområdet er mere åbent og ikke er helt så velegnet til kamp som det mere centrale Nørrebro, men bare vi bliver mange nok, så tør de (politiet, red.) ikke gøre noget."

Sådan skrev en person under synonymet molotov-bent, fra en af Politikens computere, i et debatindlæg på Rød Ungdoms hjemmeside. Men nu er avisen ved at opgive håbet om at finde ud af, hvem der gemmer sig bag synonymet. Det skriver avisen.dk.

"Sandsynligheden for at vi finder vedkommende er desværre ikke særlig stor," siger journalistisk chefredaktør Stig Ørskov fra Politiken til avisen.dk.

Næsten umuligt
Indlægget er skrevet fra en af JP/Politikens fælles ip-adresser, der omfatter mere end 3.000 computer på Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Derfor kan man ikke, ifølge Stig Ørskov, spore ophavsmanden til teksten.

"Det gør tingene en anelse mere komplicerede. Desuden har vi en politik, der hylder mindst mulig overvågning. Og da vi ikke overvågede i udgangspunktet, kan vi ikke finde tilbage til, hvem der gjorde det, for vi har ikke de tekniske oplysninger, der kan sige, hvorfra denne meddelelse er sendt," siger Stig Ørskov.

[email protected]

Kilde: