Politiet vil efterforske Bendt Bendtsens våbenhåndtering

Politiet har indledt en efterforskning mod tidligere vicestatsminister Bendt Bendtsen og hans ministerchauffør for overtrædelse af våbenloven, skri...

Slettet Bruger,

24/03/2009

Politiet har indledt en efterforskning mod tidligere vicestatsminister Bendt Bendtsen og hans ministerchauffør for overtrædelse af våbenloven, skriver B.T. Fyns Politi har af egen drift taget sagen op, efter at B.T. i weekenden kunne afsløre, at Bendt Bendtsen i flere tilfælde lod sin ministerchauffør, der ikke har jagttegn, køre alene rundt med et jagtgevær i bagagerummet.

"Vi læser også aviser på Fyn, og selv om vi ikke har modtaget en politianmeldelse, så har vi indledt en undersøgelse mod Bendt Bendtsen for brud på våbenloven. Nu må vi tale med parterne i sagen, og skulle vi sigte nogen, så er det i første omgang chaufføren, der har gjort noget galt, ved at køre rundt med våben uden jagttegn. Her vil Bendt Bendtsen kunne blive sigtet som medskyldig," siger chefanklager Jan Stick fra Fyns Politi til B.T.

Ministerchaufføren fragtede bl.a. Bendt Bendtsens jagtgevær fra Fyn til København en dag i 2007, fordi Bendtsen ikke selv havde fået geværet med til en jagt.

[email protected]

Kilde: