Politichefer får bonus trods rod med politireform

Politiet i Danmark har formentlig været igennem sit værste år nogensinde og er dalet drastisk i anseelse hos danskerne efter gentagne historier i p...

Slettet Bruger,

28/11/2008

Politiet i Danmark har formentlig været igennem sit værste år nogensinde og er dalet drastisk i anseelse hos danskerne efter gentagne historier i pressen om, at politiet ikke kommer, når borgerne har brug for det. Det er især implementeringen af politireformen, som har fået skylden, men alligevel får landets politichefer nu udbetalt til sammen 780.000 kr. i bonus for vel udført arbejde i 2007, skriver berlingske.dk. 2007 var ellers året, hvor politireformen blev gennemført.

De fleste af politicheferne får 65.000 kroner udbetalt, men cheferne i Nordsjælland, Syd- og Sønderjylland, Sydøstjylland og på Fyn kan se frem til en større udbetaling på i alt 75.000 kroner, viser papirer, som Berlingske Tidende har fået aktindsigt i. Det svarer til en målopfyldelse på 94 procent.

Et af de punkter, der trækker ned i bedømmelsen af politidirektørerne, er ganske vist en forringet borgerbetjening, skriver Rigspolitichef Torsten Hesselbjerg i et enslydende brev til direktørerne.

[email protected]

Kilde: