Plan om skattesnyd koster skattechef jobbet

En af SKATs øverste direktører, Claus Kaaber, mister nu jobbet som følge af sine planer om at betale penge under bordet for en grund i Spanien, skr...

Slettet Bruger,

22/04/2008

En af SKATs øverste direktører, Claus Kaaber, mister nu jobbet som følge af sine planer om at betale penge under bordet for en grund i Spanien, skriver business.dk.

Berlingske Tidende afdækkede i slutningen af januar, hvordan Kaaber i mails til sælgeren fra sin arbejdsplads accepterede at betale for grunden, uden at betalingen kom til skattemyndighedernes kendskab.

Sagen har allerede kostet Kaabers ven og forretningspartner, René Steen Larsen, en direktørpost i revisionsfirmaet Deloitte, men nu følger SKAT altså trop.

"Jeg kan bekræfte, at Claus Kaaber er blevet afskediget fra sin stilling. Det sker efter de gældende regler i funktionærloven," siger presserådgiver i Skatteministeriet, Peter Hoyer, til business.dk.

Betalingen for grunden er aldrig gennemført, men Claus Kaaber fyres alligevel, fordi han efter SKATs og Skatteministeriets vurdering er gik for langt, da han accepterede at betale pengene under bordet.

[email protected]

Kilde: