Pittelkow: TV2 og DR skader demokratiet med politisk korrekthed

Mange gode historier finder aldrig vej til Nyhederne og Tv-Avisen, hvor journalister og redaktører udøver censur og "bruger fortielsen i den politi...

Slettet Bruger,

16/03/2009

Mange gode historier finder aldrig vej til Nyhederne og Tv-Avisen, hvor journalister og redaktører udøver censur og "bruger fortielsen i den politiske korrektheds tjeneste". Det skriver den politiske kommentator Ralff Pittelkow på jp.dk.

"Denne censur består i, at man - bevidst eller ubevidst - fravælger oplagte nyhedshistorier, fordi de viser en virkelighed, som man ikke har lyst til at fortælle befolkningen om," skriver Pittekow på jp.dk.

Pittelkow henviser til en række aktuelle historier, blandt andet fremtrædende danske muslimers støtte til en rabiat erklæring vendt mod Israel og Danmark, rapporten, der konkluderer at hver fjerde indvandrer enten er marginaliseret eller i fare for at blive det, en undersøgelse, der viser at kun 10-15 procent af sygemeldte indvandrere i de svageste grupper af kontanthjælpsmodtagere har en egentlig diagnose.

Historier, der sammen med mange andre har fundet vej til avisernes spalterne, men ikke til tv-stationernes nyhedsudsendelser.

"Man kan altid diskutere det enkelte eksempel, men der er mange af dem, og de former et markant mønster. Demokratiet har et problem med selvbestaltede censorer på offentlige tv-stationer, der dræber historier, som de finder politisk ukorrekte," lyder kritikken fra Pittelkow på jp.dk.

[email protected]

Kilde: