Pind tror på nye skattelettelser

Skatteaftalen mellem regeringen og Dansk Folkeparti giver Dansk Folkeparti vetoret imod nye skattelettelser, men de vil alligevel komme, skriver Ve...

Slettet Bruger,

03/03/2009

Skatteaftalen mellem regeringen og Dansk Folkeparti giver Dansk Folkeparti vetoret imod nye skattelettelser, men de vil alligevel komme, skriver Venstres Søren Pind på sin blog på berlingske.dk.

Det er bare et spørgsmål om tid, før erkendelsen af virkeligheden også trænger ind i DF-gruppeformand Kristian Thulesen Dahls hoved, synes Pind at mene mellem linjerne.

"Essensen er jo, at et givent problem ikke forsvinder af pakken - et problem, der i disse tider ikke bliver mindre. Det er de begavedes shopping i skattesystemer over Europa og i øvrigt resten af verden. Og derfor er det, at jeg på den ene side er glad for, at vi nu får en gedigen marginalskattelettelse. Og på den anden side er lykkelig for, at der ikke er lukket for en ny skattereform i fremtiden. Det problem, man ikke kunne få Dansk Folkeparti til at anerkende i denne omgang, banker såmænd bare det hårdere på døren inden alt for længe," skriver Søren Pind.

[email protected]

Kilde: