Pind kalder B.T. "pislingen"

Slettet Bruger,

25/05/2007

Af Ole Birk Olesen

Venstre-manden Søren Pind er er godt, gammeldags vred og forarget over den behandling som dagbladet B.T. har udsat folketingsmedlem Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti for.

Søren Pind harcelerer i - et selv for ham - usædvanligt følelsesladet indlæg på hans blog, pind.nu:

"Ullum lokkede efter løgnen. Lad os lave et forlig, Messerschmidt. Et forlig, hvor jeg accepterer, at alt hvad vi har skrevet er forkert. Tilføjet nogle almindelige forblommetheder for ligesom at skjule de totale pinligheder. Og den unge mand lader sig lokke. Jovist skal der forlig til. For at undgå en langvarig retssag. Hvorfor er det nu så vigtigt? [...] Der er så ulækker og modbydelig en taktik, Ullum her bruger, at han fortjener en skamstøtte over sig i dansk avishistorie. En skændsel. Intet mindre," skriver Søren Pind.

Men han har meget mere i ærmet til Arne Ullum og B.T., som han kalder "en uhæderlig, underlødig, løgnagtig og utroværdig avis".

"Så hvad gør denne skamløshedens ypperstepræst på det, Ekstra Bladet rammende kalder pislingen - en meget betegnende betegnelse for Ullums papirprodukt, der ville fornærme enhver fisk, der blev pakket ind. Han indgår et forlig, han to timer senere undsiger på fjernsynet. Game, set and match, unge Messerschmidt... Lær dog spillet. Tag dig sammen. Og fald død om ...," lyder det fra Pind.

Arne Ullum har ikke besvaret et tilbud om at kommentere på svadaen fra Søren Pind.

Kilde: