Pind: Ritts S-kritik er et røgslør

Oprigtigt ønske om politisk debat eller et røgslør for at dække over sine egne fadæser? Søren Pind (V) er ikke i tvivl om, hvad han skal mene om de...

Slettet Bruger,

16/01/2008

Oprigtigt ønske om politisk debat eller et røgslør for at dække over sine egne fadæser? Søren Pind (V) er ikke i tvivl om, hvad han skal mene om den københavnske overborgmester Ritt Bjerregaard (S) og hendes udfald mod sin egen partiledelse: Ritt Bjerregaard har gang i skadesbegrænsning

På sin personlige blog, soren-pind.nu, skriver han, at overborgmesteren forsøger at fjerne opmærksomhed fra, at "der mangler penge til de udsatte børn, at handicappede bliver mishandlet på de københavnske institutioner, og at venstrefløjsaktivister drager hærgende gennem Nørrebro og sætter dagsordenen med nyt ungdomshus".

Køber sig tid
Hvis spinnet virker, er Søren Pind bange for, at taberne bliver de københavnske borgere.

"Fordi medierne vil interessere sig langt mere for det socialdemokratiske splid og spektakel frem for om byens styre løser de evidente problemer, byen står overfor. Sådan kan kun en agere, der er fuldstændig ligeglad med udviklingen, byen og dens borgere," skriver han og fortsætter:

"De næste dage vil der også være knivoverfald. Der vil igen foregå elendig behandling af handicappede. Og autonome og indvandrerbander vil såmænd også sætte en dagsorden. Men Ritt har fået respit."

[email protected]

Kilde: