Pind: Nyrup vil give asyl til pædofil voldtægtsmand

Når Poul Nyrup Rasmussen, Villy Søvndal og Mogens Lykketoft kræver asyl til afviste irakiske asylansøgere, så kræver de også asyl til en pædofil vo...

Slettet Bruger,

22/09/2009

Når Poul Nyrup Rasmussen, Villy Søvndal og Mogens Lykketoft kræver asyl til afviste irakiske asylansøgere, så kræver de også asyl til en pædofil voldtægtsmand. Sådan lyder beskyldningen fra Venstres udenrigsordfører, Søren Pind, på hans blog på berlingske.dk.

For blandt de afviste irakiske asylansøgere findes nemlig også en vis Mustafa Ahmed, der er dømt for "samleje med et barn under 15 år" og at "tiltvinge sig samleje ved vold eller trussel om vold".

"Det er den totale grænseløshed. Ikke kun forfulgte. Ikke kun folk, der har hjælp behov som ofre for skruppelløse diktatorer. Men alle - selv pædofile - skal have adgang til Danmark, når blot de selv synes," skriver Søren Pind på sin blog og fortsætter:

"At ellers forstandige mennesker ikke kan se, at det fører til helt uholdbare tilstande i Danmark er mig en gåde. Når man ser en Villy Søvndal vakle. Når man ser en Lykketoft kræve asyl. Når man ser Nyrup ... Nyrup der taler om, at grænsen for almindelighed menneskelighed og anstændighed er overtrådt når han skal argumentere for, hvorfor de afviste asylansøgere skal blive. Stilfærdigt må man spørge manden: Er du på anstændighedens og medmenneskelighedens side, når du vil lade en pædofilidømt udenlandsk statsborger blive i Danmark? En voldtægtsorbryder, der har krænket børn? Er det det anstændige synspunkt? Hvornår lærer du - og andre på din side af hegnet - at det at tage patent på anstændigheden og godheden er en boomerang? At sandheden altid er større og mere end blot følelser i et enkelt øjeblik?"

Poul Nyrup Rasmussens kontor i Danmark meddeler overfor 180Grader, at han ikke ønsker at kommentere Søren Pinds beskyldning.

Klik her for at læse hele Søren Pinds blogindlæg på berlingske.dk

[email protected]

Kilde: