Pind: De autonome er voldspsykopater

Venstres folketingspolitiker Søren Pind har tidligere været på banen med kritik af politiets håndtering af hærværksfesten i Hyskenstræde i sidste u...

Slettet Bruger,

16/05/2009

Venstres folketingspolitiker Søren Pind har tidligere været på banen med kritik af politiets håndtering af hærværksfesten i Hyskenstræde i sidste uge. Nu langer han også ud efter festens destruktive deltagere. Det skriver ekstrabladet.dk.

"De er voldspsykopater. Intet andet. Jeg er træt af at medierne kalder dem 'for utilpassede unge' eller 'festdeltagere', som uskyldiggør dem. Jeg mener, at de selv har afsløret, hvad de er. Nemlig ekstremister, der praktiserer vold for at nedkæmpe kapitalismen," siger Søren Pind til ekstrabladet.dk

KM, der er talsmand for organisationen Reclaim The Streets, som i dag har planlagt en stor gadefest i København, synes, at Søren Pind er snævertsynet.

"Det er alt for nemt at skære alle over en kam. Vi er en masse forskellige mennesker, der mødes, for at sætte et præg på vores by. Det som Søren Pind siger svarer til, at vi sammenligner alle de borgerlige med Stein Bagger eller kalder alle fodboldfans for hooligans," siger KM til ekstrabladet.dk.

I invitationen til demonstrationen i dag opfordres der blandt andet til at huske spraydåsen. Politiet garanterer, at de vil gribe ind, hvis demonstrationen udvikler sig til hærværk og vold.

[email protected]

Kilde: