Pind: Blekingegadesagen skal undersøges

De anklager der fremføres i forfatteren Peter Ørvig Knudsens bog, "Blekingegadebanden 2 - Den hårde kerne", mod Justitsministeriet for at have brem...

Slettet Bruger,

04/01/2008

De anklager der fremføres i forfatteren Peter Ørvig Knudsens bog, "Blekingegadebanden 2 - Den hårde kerne", mod Justitsministeriet for at have bremset efterforskningen af Blekingegadebanden er så alvorlige, at de bør granskes nøje. Det skriver medlem af Folketingets retsudvalg Søren Pind på sin blog, pind.nu.

"De anklager er så alvorlige og veldokumenterede, at sådan noget bør undersøges til bunds. Vi kan ikke bare lade det passere i en retsstat," siger Søren Pind til Ritzau.

Dermed er Pind enig med tidligere formand for Venstre, Uffe Ellemann-Jensen, der i Berlingske Tidende i dag kræver en kulegravning af sagen.

Bogen efterlader ifølge Søren Pind et indtryk af, at en "kriminel bande fik lov til at operere frit i Danmark, selv om Justitsministeriet havde kendskab til, hvem de var, og hvad de gjorde."

Også Dansk Folkeparti ønsker en undersøgelse af sagen.

[email protected]

Blekingegadebanden - Den danske celle Bind 1 og Blekingegadebanden - Den hårde kerne Bind 2 kan købes via Saxo boghandel.

Kilde: