Pia K: Homoforening er militant

Pia Kjærsgaard er en af mange politikere, der medvirker i bogen "Hvor regnbuen ender", en interviewbog om homosexualitet

Slettet Bruger,

09/02/2008

Pia Kjærsgaard er en af mange politikere, der medvirker i bogen "Hvor regnbuen ender", en interviewbog om homosexualitet. Her retter hun et angreb mod Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske. Det skriver Nyhedsavisen.

"Jeg vil sige specielt de aktive i Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske. Dem, synes jeg, er meget militante," siger DF-lederen i bogen.

De homosexuelles krav på lige rettigheder er også gået for vidt, mener Pia Kjærsgaard. De bør for eksempel acceptere, at de ikke kan blive kirkeligt viet.

"For hvor stopper det ellers henne? Det er ikke for at være morsom, men hvad så med to mænd og en kvinde eller to kvinder og en mand? Skal de også have en kirkelig vielse," spørger Kjærsgaard, der også kalder inseminering af lesbiske "lidt for regnbueagtigt".

Hos Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske tager man beskyldningen om at være militant roligt.

"Vi forventer ingen støtte fra den side. Jeg har ikke lyst til at komme med en særligt militant reaktion på det," siger foreningen familiepolitiske sekretær Anja Bang til Nyhedsavisen.

[email protected]


Kilde: