Paula Larrain skal skilles igen

Den tidligere vært for TV-Avisen Paula Larrain, som blev et idol for den nationalkonservative del af det borgerlige Danmark, efter at hun bl

Slettet Bruger,

06/04/2008

Den tidligere vært for TV-Avisen Paula Larrain, som blev et idol for den nationalkonservative del af det borgerlige Danmark, efter at hun bl.a. havde udtaldt sig til fordel for salmesang i folkeskolen, skal nu skilles igen. Det erfarer Ekstra Bladet.

Ægteskabet med den 10 år yngre teologistuderende Mads Holger Madsen kom i voldsomt uføre under Paula Larrains deltagelse i det populære tv-program "Vild med dans", som resultererede i, at Mads Holger Hansen angiveligt truede med at smadre knæskallerne på Larrains dansepartner, Rene Christensen, i ren jalousi.

Det var kort tid efter, at parret var blevet gift ved et romantisk bryllup i Garnisonskirken. På det tidspunkt skrev Paula Larrain og Mads Holger Madsen efter eget udsagn på en bog om "danske værdier".

Det er det andet ægteskab, som er gået i vasken for den nationalt sindede tv-kendis. Hendes første ægteskab var med en anden tidligere vært på TV-Avisen, nemlig Morten Løkkegaard som hun har en søn med.

[email protected]

Kilde: