Obama sviner Palin med grise-udtalelser

Beskyldninger om sexisme rammer nu Demokraternes præsidentkandidat Barack Obama, der tirsdag om John McCains budskab om forandring udtalte "Man kan...

Slettet Bruger,

11/09/2008

Beskyldninger om sexisme rammer nu Demokraternes præsidentkandidat Barack Obama, der tirsdag om John McCains budskab om forandring udtalte "Man kan putte læbestift på en gris, men det er stadig en gris. Du kan pakke en gammel fisk ind og kalde det forandring. Den vil stadig stinke efter otte år. Vi har fået nok".

Obamas brug af ordet læbestift var næppe en tilfældighed, al den stund den republikanske vicepræsidentkandidat, Sarah Palin, under sidste uges konvent vittigt forklarede forskellen på en pitbullterrier og en "hockeymom" med "læbestiften" Og Obamas udtalelser har da også fået straks fået Republikanerne til at producere en reklame, der beskylder Obama for sexisme og for at have indledt en "smædekampagne" mod det nye store, kvindelige håb i amerikansk politik.

Læbestifts-kontroversene kommer samtidig som tre meningsmålinger fra Wall Street Journal/NBC News, CNN og Gallup viser henholdsvist dødt løb, et procents Obama-forspring og et procents forspring til John McCain.

[email protected]

Kilde: