Ny Alliance hedder nu Liberal Alliance

Sig navnet: Liberal Alliance

Slettet Bruger,

28/08/2008

Sig navnet: Liberal Alliance. Man kan lige så godt vænne sig til det, for der findes ikke længere noget Ny Alliance. Domænenavnet nyalliance.dk findes stradig, men når man kommer ind på siden, står der Liberal Alliance over - næsten - det hele. Man har sågar rettet i de nyeste artikler, som oprindeligt blev publiceret med partinavnet Ny Alliance, så der nu står Liberal Alliance, og man kan komme til stedet fra både liberalalliance.dk og liberal-alliance.dk.

Navneskiftet er et resultat af et møde i partiets hovedbestyrelse i går, skriver Jyllands-Posten.

"Vi har besluttet, at partiet nu hedder Liberal Alliance. Det var en meget klar holdning i hovedbestyrelsen, at partinavnet skiftes ud øjeblikkeligt. Det er en helt naturlig konsekvens, når vi samtidig får et liberalt principprogram," siger Liberal Alliances landsformand, Leif Mikkelsen, til Jyllands-Posten.

I eftermiddag holder partiet et pressemøde, hvor partistifterne Naser Khader og Anders Samuelsen vil præsentere et nyt og mere renlivet liberalt principprogram, og samtidig meddeler formanden nu, at partiet helt sikkert vil pege på Anders Fogh Rasmussen eller - hvis han er gået af til den tid - en anden borgerlig som statsministerkandidat.

"Vi vil pege på en borgerlig statsminister efter næste valg," slår Leif Mikkelsen fast.

Meningen med navneskiftet og det nye principprogram er klar, siger han til Jyllands-Posten:

"Vi ønsker at flytte partiet, så ingen er i tvivl om, hvad vi står for. Og der er god plads i dansk politik til et liberalt parti, fordi alle taler om fordelingspolitik."

Ny Alliances nye mærkesager vil være et opgør med regeltyranni og gennemførelsen af liberale reformer.

[email protected]

Kilde: