Nu skal lærerne også lære at undervise

De danske folkeskolelærere skal være bedre til at undervise, lyder det nu fra Kommunernes Landsforening, som vil have flere ressourcer sat af til u...

Slettet Bruger,

30/09/2009

De danske folkeskolelærere skal være bedre til at undervise, lyder det nu fra Kommunernes Landsforening, som vil have flere ressourcer sat af til undervisning i undervisning på landets lærerseminarier. Det skriver Berlingske Tidende.

"Både lærere og lærerstuderende har behov for en omfattende træning i at anvende personlige og pædagogiske værktøjer til at lede undervisningen. Det har der hidtil været for lidt af," siger borgmester og formand for KL's arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg Erik Nielsen til avisen.

Danmarks Lærerforening bakker om forslaget.

"Det er godt, vi får flyttet fokus ned på, hvordan vi kan styrke lærernes fagdidaktiske kompetencer. For det er her, det virkelig rykker, når vi skal lære eleverne noget. Det er, hvordan vi kan formidle faget for eleverne på en god måde, så de forstår stoffet," siger formand for Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen til Newspaq.

Fagdidaktik handler om, hvordan man underviser i et fag.

[email protected]

Kilde: