Nick fik 12,7 i gennemsnit

12, 12,12 og 12 igen

Slettet Bruger,

26/06/2009

12, 12,12 og 12 igen. Nick Bruun fra Gredstedbro i Vestjylland kan prale af et eksamensbevis, der ikke indeholder andre karakterer end den højeste. Og da Nick har samtidig har taget to ekstra på højniveau kan han gange de 12 med 1.06 og springe ud som student med et gennemsnit på 12,7. Det skriver jp.dk. Og det flotte resultat er ikke kommet i hus ved nørderi og fravalg af livets goder, forklarer han.

"Jeg har drukket mere end de fleste af mine klassekammerater i de tre år, og jeg er nok lidt atypisk, fordi jeg bruger meget energi på at tage i byen i weekenden. Jeg har da også nogle gange tilsidesat en aflevering, så jeg måtte skrive den søndag nat. I og med at det faglige kørte godt, så kunne jeg ligeså godt dyrke det sociale," siger Nick Bruun til jp.dk.

Nick, der overvejer at læse fysik, har svært ved en give en god forklaring på de ekstraordinært mange 12-taller.

"Hvis jeg skal pege på noget, så må hemmeligheden være, at jeg er en blanding af konkurrencemenneske og perfektionist. Så hvis jeg kan ane, at jeg kan få 12 i samtlige karakterer, så bliver der også lagt lidt ekstra arbejde i det. Jeg tror, at det er konkurrencementaliteten, der hjælper mig," siger årets superstudent til jp.dk.

[email protected]


Kilde: