Fredning kan stikke ny kæp i hjulet på Ritts boligplaner

Slettet Bruger,

05/12/2007

Danmarks Naturfredningsforening skal på et møde i morgen tage stilling til hvilke områder i landet, man vil kræve fredet. Foreningen er nede på 11 områder, og et af dem kan give store problemer for det socialdemokratiske styre i København. Idrætsanlægget Kløvermarken er nemlig blandt de tilbageværende, og her har Ritt og co. en klar ambition om at få bygget nogle af de mange billige boliger, hun stadig mangler for at opfylde sit valgløfte.

Derfor går den socialdemokratiske politiske ordfører på Københavns Rådhus, Anne Vang, nu i offensiven og anmoder mindeligt Danmarks Naturfredningsforening om ikke at indstille Kløvermarken til fredning. Det skriver Urban.

Jeg håber, at foreningen tænker sig godt og grundigt om i morgen, når den tager stilling til fredningen, siger politisk ordfører Anne Vang.

En fredningsindstilling kan som miniumum forsinke de socialdemokratiske byggeplaner, der har mødt megen lokal modstand, da Kløvermarken blandt andet rummer en væsentlig del af de fodboldbaner, københavn har at byde på.

Der er indtil videre bygget 12 af de lovede 5.000 billige boliger.

[email protected]

Kilde: