Nægtet optagelse i DF - nu er Cherif El-Ayouty spidskandidat for LA

Liberal Alliance har efter afgangen af partistifter Naser Khader fundet sig en ny spidskandidat til det næste folketingsvalg

Slettet Bruger,

26/04/2009

Liberal Alliance har efter afgangen af partistifter Naser Khader fundet sig en ny spidskandidat til det næste folketingsvalg. På landsmødet i dag blev den egyptiske indvandrer Cherif El-Ayouty præsenteret som manden, der skal sikre partiet københavnske stemmer. Det skriver berlingske.dk. El-Ayouty blev kendt sidste år, da han forsøgte at blive medlem af Dansk Folkeparti, som han har stemt på ved alle folketingsvalg siden partiet blev stiftet i 1995. Hans betalte kontingent blev dog returneret og anmodningen om optagelse nægtet. Og nu har El-Ayouty skiftet standpunkt.

"I begyndelsen troede jeg, at Dansk Folkeparti og jeg havde samme mål: at bekæmpe terrorisme og islamisme. Jeg kan stadig samarbejde med dem DF i den kamp, men jeg vil ikke være med til at stigmatisere den muslimske befolkning generelt. Jeg vil isolere problembørnene, en gruppe som jeg tæller til måske 10.000, som generer det danske samfund, som er kriminelle og umulige at integrere i det danske samfund," siger Cherif El-Ayouty til berlingske.dk.

Formand Anders Samuelsen bød den nye kandidat velkommen og gav ved samme lejlighed sit syn på udlændingepolitikken.

"Vi skal væk fra en situation hvor at, fordi en lille gruppe ikke opfører sig ordentligt, skal alle have et stempel som værende en slags Al Qaida-tilhængere i det skjulte. Og så skal vi åbne op for, at kloge hoveder som kan og vil bidrage, de skal kunne være i det her land. For det får vi gavn af, og det skaber flere arbejdspladser. Omvendt skal vi også sige, at hvis man ikke kan bidrage med noget, så må man også hjem igen," sagde Samuelsen ifølge berlingske.dk.

[email protected]

Kilde: