Messerschmidt: Søg læge, Elbjørn

"Jeg tror ikke rigtigt på, at det ligefrem skulle give Kasper Elbjørn et ildebefindende at se min valgplakat

Slettet Bruger,

26/05/2009

"Jeg tror ikke rigtigt på, at det ligefrem skulle give Kasper Elbjørn et ildebefindende at se min valgplakat. Det lyder som noget, der er opfundet til lejligheden. Ellers vil jeg da opfordre ham til at konsultere en læge hurtigst muligt," siger Morten Messerschmidt, EU-spidskandidat for Dansk Folkeparti, til Ritzau Bureau.

Udtalelsen kommer efter, at Kasper Elbjørn, der er EU-kandidat for Venstre, på et valgmøde har sagt, at han får det dårligt af at se Morten Messerschmidts udendørs valgreklamer i gadebilledet.

"Jeg får kvalme, når jeg ser Morten Messerschmidts valgplakat med 'Giv os Danmark tilbage!'. For hvad er det for noget vrøvl. Der er ingen, der har taget Danmark fra os. Tværtimod har EU styrket Danmarks vækst og velstand, siden vi blev medlem," sagde Kasper Elbjørn på Hillerød Rådhus i aftes.

Morten Messerschmidt mener, at det var en panisk handling fra en kandidat, der har brug for opmærksomhed.

"For mig forekommer han som en ung mand i sin bedste alder. Derfor er jeg lidt tvivlende over, at han ligefrem skulle blive syg over at se en plakat. Jeg tror faktisk, at hans helbred er stærkere end som så. Mon ikke, at det er et udslag af valgkampspanik, da valgdatoen rykker stadigt nærmere," siger Morten Messerschmidt til Ritzau.

[email protected]

Kilde: