Messerschmidt: Foruroligende at Venstre opstiller 9/11-konspirationsteoretiker til EU

Tidligere tv-vært Morten Løkkegaard vil gerne til Europa-Parlamentet for Venstre, men Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt er ikke begejstret for...

Slettet Bruger,

21/09/2008

Tidligere tv-vært Morten Løkkegaard vil gerne til Europa-Parlamentet for Venstre, men Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt er ikke begejstret for, at Morten Løkkegaard måske kommer til at repræsentere Danmark. Morten Løkkegaard har nemlig tidligere skrevet en avisklumme som var positiv overfor konspirationsteorier, der postulerer, at den amerikanske regering selv var bag angrebene den 11. september. Det skriver Ritzau.

"Det er da foruroligende, at Venstre stiller en mand op, som stiller tvivlspørgsmål ved hele grundlaget for kampen mod terror og de aktioner, vi har foretaget i Irak og Afghanistan," siger Morten Messerschmidt til Ritzau.

Morten Messerschmidt uddyber, at Morten Løkkegaard åbenhart har "svært ved at finde ud af, om det mon var Osama bin Laden eller George Bush, der stod bag terrorangrebet den 11. september".

Morten Løkkegaard skrev 1. august 2006 avisklummen Sandheden er et sted derude, hvori han påstår, at "Pentagon ikke blev ramt af et fly (det kunne slet ikke ramme Pentagon uden at være blevet skudt ned af et avanceret missil-forsvar), men af et 'venligt missil' - altså et af USA's egne."

Til sidst slutter han af med den gådefulde erklæring: "Sandheden er et sted derude. Men det kræver et åbent sind at acceptere den."

[email protected]

Kilde: