Martin Geertsen ansættes i pr-firma

Slettet Bruger,

03/10/2007

Den nuværende kultur- og fritidsborgmester for Venstre i København, Martin Geertsen, skal arbejde for PR- og kommunikationsbureauet Cohn & Wolfe, når han efter nytår stopper arbejdet som politiker.

"Jeg er glad for, der nu er en afklaring på, hvor jeg fremover skal bruge mine kræfter. Tilbuddet kom på det helt rigtige tidspunkt, og der er ingen tvivl om, at det er den helt rigtige platform for min fremtidige erhvervskarriere," siger Martin Geertsen.

Martin Geertsen har været aktiv i politik i tyve år, medlem af Københavns Borgerrepræsentation i ti år, heraf seks år som borgmester. Han ser sin baggrund som politiker som en klar fordel i sit nye job.

"Stillingen som kommunikationsrådgiver tiltaler mig meget, da jeg her vil kunne bruge den erfaring og de mange kontakter, jeg har opnået gennem hele mit politiske virke - både if. erhvervsvirksomheder og det politiske system. Jeg kender jo efterhånden alt til snitfladerne mellem erhverv og politik. Samtidig er jeg meget fristet af at skulle træde lidt i baggrunden og i stedet rådgive ud fra den viden, jeg har opbygget gennem årene," siger Geertsen.

Pladsen som kulturborgmester i København overtages ved årsskiftet af den 35-årige Pia Allerslev.

[email protected]

Kilde: