Malou Aamund med i Ny Alliance

Slettet Bruger,

22/05/2007

Medvinden for Ny Alliance blæser fortsat kraftigt. Nu kommer det frem at en af de 18.805 danskere, partiet på deres hjemmeside oplyser er blevet medlemmer, er Malou Aamund. Den tidligere fotomodel er angiveligt tiltænkt en nøglerolle i det nye parti.

"Malou Aamund er ikke alene medlem af Ny Alliance. Hun skal også tage aktiv del i udviklingen af partiet. Malou er en stærk kvinde med markante meninger. Hun er en god rollemodel og en stor gevinst for os," siger Naser Khader til politiken.dk.

Det nye partimedlem er salgschef for IBM i Nordeuropa og mor til tre. Hun kom første gang i offentlighedens søgelys, da hun i begyndelsen af 90erne var kæreste med kronprins Frederik.

Nu er det altså politik, det gælder. Og arbejdet med Ny Alliance, som har fyldt et tomrum for Malou.

"Mine tanker var virkelig, at endelig er der et borgerligt parti, som har en social linje, jeg kan støtte op om. Hver gang jeg har været nede og sætte mit kryds ved de borgerlige partier, så har jeg rystet på hånden, fordi jeg ikke har været helt tryg ved situationen," siger Malou Aamund.

Hun afviser ikke, at hun selv vil stille op til Folketinget, men hun vil i givet fald kunne trække på erfaringer med medier og politik fra den nærmeste familie. Hendes far er Asger Aamund, stedmor hedder Suzanne Bjerrehus, og hendes mand er DR2s Mikael Bertelsen.

Kilde: