Ludo man kan tjene penge på

Mens landets pokerspillere har rettens ord for, at deres turneringer i landets pokerklubber er hasard og derfor ikke tilladt, så gælder der modsatt...

Slettet Bruger,

11/04/2008

Mens landets pokerspillere har rettens ord for, at deres turneringer i landets pokerklubber er hasard og derfor ikke tilladt, så gælder der modsatte vilkår for statens udbyder af spil. Danske Spil må hjertens gerne udbyde hasardspil, men da man har erkendt at man ikke kan konkurrere med de udenlandske pokerudbydere, lancerer man nu i stedet helt nye muligheder for at spille sig rig. Er du god til at ramme globussen i Ludo, undgå spar dame i Hjerterfri, køre en sikker ni vip-melding hjem i whist , verdensmester i Agurk, så giver Danske Spil dig mulighed for at tjene ekstra lommepenge inden udgangen af året. Det skriver business.dk.

"Det er de spil, som danskerne i dag spiller for sjov på hjemmesider som f.eks. TDC og TV 2. Vi vil levere de mest populære spil til danskerne, dem som de synes er sjove og hyggelige at spille," siger H. C. Madsen, adm. direktør for Danske Spil, til business.dk.

Myndighederne betegner spillene som tilfældighedsspil og derfor har Danske Spil fået accept til at gå agurk og tilbyde den nye spillepalet. Til gengæld har man fået nej til at udbyde backgammon, der vurderes til overvejende at være et færdighedsspil.

Der vil kunne spilles op til 1.000 kroner pr. spil, hvoraf 75 procent ryger tilbage til spillerne i form af præmier, mens den sidste fjerdedel ender i Danske Spil og statens kasser.

[email protected]

Kilde: