Lotto-millionær - nu på bistand

Hvad der kommer let går let

Slettet Bruger,

12/02/2008

Hvad der kommer let går let. Et gammelt ordsprog som for den skotske lottomillionær, John McGuinnes, blev en barsk realitet.

Ifølge bt.dk vandt skotten for 11 år siden, hvad der svarer til 135 mio. danske kroner. I dag er han på vej på bistandshjælp, og han har en gæld til sin bank på 27 mio. kr.

McGuinnes postede 54 millioner i sin favorit-fodboldklub, Livingstone, forældrene og søsteren fik 20 mio. kr. og svigerforældrene fik 13,5 mio. kr. Ekskonen fik 9 millioner.

Godt seks millioner blev brugt på et hus, en ferielejlighed i Spanien - og dertil kommer en Jaguar, juveler og ferier.

Desværre for den gavmilde skotte, gik det ned ad bakke for den forgældede fodboldklub, og han endte med at tage lån i sine ejendomme og øvrige værdier for at hjælpe klubben på fode.

Nu må han sande, at investeringen er væk, og at der er stor forskel på at sætte krydser på en lottokupon og forvalte en formue. I næste weekend skal han og konen forlade deres hjem, og på mandag en tur på bistandskontoret.

"Jeg var nok lidt naiv og gjorde en alvorlig fejl ved at investere i fodboldklubben. Men jeg havde kun gode hensigter med det," er ifølge B.T. McGuinnes kommentar til sin situation.

[email protected]

Kilde: