Liberal kommentator: Fogh har smidt Hjort ud i kulden

Slettet Bruger,

29/10/2007

Af Ole Birk Olesen

Beskæftigelsesminister Claus Hort Frederiksen er i denne valgkamp røget ud af inderkredsen i Venstres valgkampagne, fordi han har været for hård ved Ny Alliance, mener den liberale kommentator og blogger Jarl Cordua at vide.

"Chefen er ifølge Jarls Blogs oplysninger blevet sur på Hjort, fordi beskæftigelsesministeren efter hans mening i Deadline lørdag aften var gået lidt for hårdt til Ny Alliances politiske mastermind Anders Samuelsen. Udfaldet mod NA var nemlig ikke clearet med chefen, så derfor er Hjort nu røget ud i kulden," skriver han på sin blog, jarlcordua.dk.

Årsagen til nedturen for Hjort skulle angiveligt være længere tids uoverensstemmelser om netop Ny Alliance.

"Længe har rygterne og oplysninger sivet om, at Fogh og Hjort ikke deler synet på Ny Alliances langtidsholdbarhed. Hjort er VKO-mand om en hals og har noget sent indset, at Ny Alliance nu afgør statsministertaburettens farve. Statsministeren og Lars Løkke har omvendt meget tidligt set, at Ny Alliance nu ændrer dansk politik afgørende, og at Foghs fremtid afhænger af Khader og Co," fortsætter Jarl Cordua, der også skriver om valgkampen som kommentator i Nyhedsavisen.

[email protected]

Kilde: