Liberal kommentator: Birthe Rønn hykler om spin

Slettet Bruger,

29/11/2007

Birthe Rønn Hornbechs tiltræden som ny integrationsminister er blevet fulgt af hendes afstandtagen fra spindoktorers rolle i dansk politik, men det er rent hykleri, mener den liberale kommentator og blogger, Jarl Cordua.

"Birthe Rønn Hornbech bryder sig ikke om spindoktorer, men nøjes med sine embedsmænd, påstår hun. Det er noget vrøvl. Naturligvis har hun en spindoktor i egenskab af ministeriets pressechef, den tidligere politiske redaktør på Berlingske Tidende, Jesper Termansen. For hvilke opgaver udfører han og andre embedsmænd, som de 'særlige rådgivere' i dag ikke varetager i flere ministerier? Svar: Ingen," skriver han på sin blog, jarlcordua.dk.

Det eneste, som Birthe Rønn Hornbech har gjort ved sin tiltræden, er ikke at overtage Rikke Hvilshøjs særlige rådgiver, Søren Møller Andersen. Men i hans fravær må man så bare formode, at Jesper Termansen får mere at bestille, mener Jarl Cordua.

"Birhte Rønn Hornbechs jomfrunalske holdning til spindoktorernes uvæsen er enten rent spin for galleriet, så hun kan fremstå som særlig 'hellig' - hvilket reelt betyder, at hun giver udtryk for hykleri - eller også abonnerer Rønn på en gammeltestamentlig opfattelse af, hvordan et ministerium skal fungere sådan rent kommunikationsmæssigt, som tiden - med al respekt - for længst er løbet fra," skriver han.

[email protected]

Kilde: