Liberal Alliances folketingsmedlemmer stiller op til kommunalvalget

Liberal Alliance kræver et regelstop i forhold til kommunerne, og bl

Slettet Bruger,

21/08/2009

Liberal Alliance kræver et regelstop i forhold til kommunerne, og bl.a. derfor vil alle tre medlemmer af partiets folketingsgruppe nu også stille op til kommunalvalget.

"Vi mener faktisk, at det er så nødvendigt at få gennemført regelstoppet, at vores tre folketingsmedlemmer stiller op til kommunalvalget i november. Villum Christensen stiller op i Slagelse, Anders Samuelsen i Horsens og Simon Emil Ammitzbøll stiller op i København, "fortæller Leif Mikkelsen, landsformand for Liberal Alliance, i forbindelse med partiets sommergruppemøde i København.

Derudover stiller Benjamin Dickow, som også var spidskandidat for Liberal Alliance til EU-parlamentsvalget, op til kommunalvalget i Århus.

"Bliver vi valgt, kan vi være med til at gøre noget aktivt ved bureaukratiet i kommunerne. Vi mener, det vil give en helt særlig effekt, at vi både sidder på Christiansborg og i byrådene, når vi skal få regelstoppet til at fungere - på den måde forstår vi begge verdener og kan få tingene til at ske," siger Villum Christensen.

Liberal Alliances kandidater vil også engagere sig i lokale sager, men regelstoppet vil være en fælles mærkesag for alle lokale kandidater, lyder det fra partiet.

"Jeg glæder mig til at engagere mig i lokalpolitik. Jeg har boet i København de sidste 10 år, og jeg har stærke meninger om hovedstaden og dens udfordringer - ikke mindst problemerne med kriminelle bander. Desuden bliver kampen mod det massive overforbrug på Københavns Rådhus en vigtig mærkesag for Liberal Alliance," siger Simon Emil Ammitzbøll.

[email protected]

Kilde: