Lene Espersen skuffer KU

Hidtil har Konservativ Ungdom ført idolkampagne for de Konservatives nye formand, Lene Espersen, under overskriften "Go Lene", men nu udtrykker de ...

Slettet Bruger,

22/12/2008

Hidtil har Konservativ Ungdom ført idolkampagne for de Konservatives nye formand, Lene Espersen, under overskriften "Go Lene", men nu udtrykker de ungkonservative for første gang kritik af vicestatsministeren.

Det er Lene Espersens udmelding i dag om, at det ikke er et absolut krav for de Konservative, at topskatten sænkes i en kommende skattereform, som skuffer KU-landsformand Rune Kristensen.

"Lene Epsersen har meldt ud, at topskatten ikke er et ultimativt krav - og det skuffer mig. Top- og mellemskatten udgør kun tre procent af statens indtægter, og hindrer samtidigt staten og samfundet fra at få endnu flere indtægter, da den begrænser incitamentet for at arbejde ekstra - og i det hele taget incitamentet for at blive i Danmark som højtlønnet," siger Rune Kristensen, som fortsætter:

"Vores offentlige udgifter har opnået et alt for højt niveau - og det har skatten også. Topskatten må og skal afskaffes, derfor er min opfordring til Lene Espersen, at en lettelse af topskatten bliver et ultimativt krav fra Konservative i forårets skatteforhandlinger."

[email protected]

Kilde: