Leder: Terroristbagmænd

Slettet Bruger,

18/11/2007

I dag, mandag, falder der dom i sagen mod det venstreorienterede tøjfirma "Fighters + Lovers", som sælger t-shirts og lader overskuddet gå til terrororganisationerne FARC i Columbia og PFLP i Mellemøsten. Forhåbentlig bliver bagmændene dømt, for der er ingen tvivl om, at de med deres økonomiske støtte bakker op om forbrydelser mod uskyldige.

FARC bedriver gangstervirksomhed i Columbia med indførelsen af kommunisme som politisk sigte. Organisationen afpresser befolkningen i de områder, som den kontrollerer - enten betaler de lokale, eller også risikerer de bortførelse og i sidste ende død, hvis løsesummen ikke finder vej til guerillasoldaterne. FARC har desuden ved flere lejligheder slået civile ihjel med bomber, bl.a. i 2002 hvor 119 døde, da den kirke, de opholdt sig i, blev angrebet.

PFLP er en marxistisk-leninistisk organisation med en lang historie fyldt med gidseltagning og mord på uskyldige på samvittigheden. I de senere år har PFLP bl.a. været ansvarlig for selvmordsbombeangreb i et pizzeria, på en busstation og på flere markedspladser - alle med civile dødsofre som resultat.

Folkene bag "Fighters + Lovers" gør sig med deres pengeindsamlinger medskyldige i de forbrydelser, som FARC og PFLP vil begå i fremtiden. De gør det med henvisning til, at de to terrororganisationer bekæmper brutale styrer i Columbia og Israel, og hvad angår Columbia har de indiskutabelt ret. Men er det nogen undskyldning for de metoder, som anvendes? Selvfølgelig ikke.

Man kan ikke kæmpe for det gode ved helt bevidst at kidnappe og myrde uskyldige. Og de, der som "Fighters + Lovers" finansierer uhyrlighederne, fortjener at blive straffet.

Kilde: