Leder: Militærfetichisme

Dansk Folkeparti er imod skattelettelser, fordi partiet hellere vil bruge flere penge på folkepensionisterne

Slettet Bruger,

23/03/2008

Dansk Folkeparti er imod skattelettelser, fordi partiet hellere vil bruge flere penge på folkepensionisterne. Og førtidspensionisterne. Og hokus pokus-behandling på hospitalerne. Og de umælende dyr. Og nu også forsvaret.

Forsvarsbudgettet skal øges fra 20 til 30 mia. kroner, fordi ... Ja, fordi hvad? Fordi russerne kommer? Nej, fordi Dansk Folkeparti er hoppet med på den idé, at det danske militær ikke er til for at forsvare Danmark, men for at agere politibetjent i de fjerneste afkroge af verden. Derfor skal vores militære isenkram kunne matche de andre NATO-medlemmers, for i NATO mødes man jævnligt i gudsforladte lande og "sparker dæk" på hinandens kampvogne - "min har 1.500 hestekræfter, hvad har din?" - og så kan det jo ikke nytte, hvis de andre har mere at prale med, end vi har, det siger sig selv.

Imens er der udsigt til, at den nation, hvis interesser Dansk Folkeparti hævder at have som sit primære fokusområde, i de kommende år vil have den laveste økonomiske vækst af alle 30 OECD-lande. Danmark ville i 2009 være næsten 80 mia. kr. rigere, hvis vi kunne holde de foregående tre års vækstniveau fremfor at synke ned på de forventede lave vækstrater, som er et resultat af manglen på arbejdskraft i det danske samfund, der igen er et produkt af de høje overførselsindkomster, som deles ud til alle og enhver, og de monstrøse skatter der opkræves for at finansiere lediggangen - begge dele en umistelig del af det at være dansk ifølge Dansk Folkeparti, som ikke har fremlagt ét eneste bud på, hvordan den sløje økonomiske udvikling skal vendes.

Men i forsvaret kan man altså snildt forøge budgettet med 50 procent, det er ikke noget problem, mener Dansk Folkeparti. Hvorfor lige så meget? Fordi det lyder godt! Partiet har ingen beregninger, der viser, at bestemte efterspurgte forbedringer kræver en sådan eksplosion i udgifterne, det eneste man har er et ønske om at kunne overtrumfe alle andre partier i militærfetichisme, så man kan lokke en ny vælgergruppe til at slutte sig til rækkerne af de i forvejen DF-begunstigede førtids- og folkepensionister, kæledyrsejere og new age-tosser i den alternative behandlingsindustri.

Så kan de militærglade jo tygge lidt på, om de nyder selskabet.

Kilde: